Parteneri

M@xNet
Centru calculatoare
MATRIX
computers & accessories
Printex-Service
Servicii imprimante
CNSM
Confederaţia Sindicatelor din Moldova

Service calculatoare

   Va pune la dispozitie personal format din specialisti pe latura de consultanta hardware pentru servicii de actualizare / upgrade sau pentru achizitionare de componente.

   Serviciile de intretinere pentru calculatoare sunt disponibile atat pentru intreprinderile mici si mijlocii, cat si pentru persoane fizice.

Administrare calculatoare

   Statiile aflate in programul de administrare beneficiaza de un pachet de aplicatii cu rol administrativ (atat pentru desktop-uri care ruleaza platforme Microsoft, cat si pentru sisteme de operare Unix sau Mac).

   Scopul acestor aplicatii este de a da informatii detaliate cu privire la modul de utilizare al computerului, caracteristici tehnice ale procesorului, a memoriei si unitatilor de disc si de a oferi o modalitate de conectare in mod remote / la distanta pentru a interveni cu un timp de raspuns foarte mic.

Intretinere sisteme - intretinere calculatoare

   Solutiile de intretinere pentru echipamentele de productie aduc beneficiarului siguranta de care are nevoie. Avand in minte un scop clar si anume acela de a diminua pierderile sau pagubele survenite din cedarea unui echipament, in conditiile in care nu se poate rezolva pe loc, va oferim componente in regim de inchiriere.

   Va punem la dispozitie servicii IT complete pentru birourile sediilor beneficiarului, incepand cu asistenta si consultanta pentru intretinerea sistemelor desktop si a consumabilelor si terminand cu aparatura de tip server sau echipamente Cisco .

Componente calculatoare

   Compania noastra va asigura atat actualizarea statiilor de lucru pentru cel mai performant nivel tehnologic, cat si o apartenenta de la solutiile PC si instalarea unor echipamente Macintosh sau doar servicii de distribuire de echipamente hardware pentru statiile deja existente:

  • Oferte pentru componente sau configuratii hardware.
  • Oferte pentru componente hardware pentru echipamente de tip server (Intel, Compaq sau IBM).
  • Configuratii optime sau performante pentru statii de lucru (IBM sau HP Compaq).
  • Solutii de actualizare pentru componente hardware.
  • Servicii de consultanta pentru achizitionarea de echipamente Cisco.
  • Solutii hardware pentru back-up sau restaurare de informatie.
  • Solutii hardware dedicate prevenirii pierderii de informatie.
  • Aplicatii pentru efectuarea testelor de performanta.
  • Lucrari dedicate intretinerii si solutii solutii de optimizare pentru fluxul de lucru al statiilor desktop.
  • Solutii avansate de diagnosticare si depanare.

Depanare calculatoare - Depanare sisteme

   Departamentul de suport tehnic asigura servicii de diagnosticare si depanare pentru statii de tip server, echipamente consumabile sau computere desktop.

- Servicii de diagnosticare pentru calculatoare formate din componente PC
- Solutii de depanare de sisteme sau componente PC.
- Inchirierea unor echipamente alternative pe parcursul desfasurarii analizei in cadrul service-ului pentru a diminua pierderile suferite.
- Aplicatii dedicate pentru testarea performantelor unui echipament.