Parteneri

M@xNet
Centru calculatoare
MATRIX
computers & accessories
Printex-Service
Servicii imprimante
CNSM
Confederaţia Sindicatelor din Moldova

Web services

   Serviciile web pe care le oferim cuprinde:

   Dezvoltare de aplicatii cu rol de prezentare - ce sunt implementate in conformitate cu cele mai noi standarde tehnologice impuse de catre World Wide Web Consortium , in domeniul HTML, CSS sau pentru sectorul responsabil de accesibilitatea continutului web - principiile multi-browser, multi-platforma.

 

   Dezvoltare de aplicatii cu rol administrativ - pun accent pe functionalitatea procesului de utilizare al acestora. Elementele tehnologice de tip Ajax , XML sau modulele de tip Drag-and-Drop sau Tagging predomina in acest caz.

   Management de continut - scopul principal este actualizarea si centralizarea informatiilor de uz comun.

   Integrarea aplicatiilor – prin dezvoltarea unui nucleu, securizarea si implementarea aplicatiilor de uz intern pornind da la informatiile stocate in aceastra structura de baze de date.

   Gazduire Windows - prin punerea la dispozitie a tuturor instrumentelor si resurselor noastre in lansarea unui site, atragerea clientilor potentiali, statistici detaliate, e-mail etc.

   Linux Hosting - cu o gama larga de planuri de hosting pentru Linux si facilitati suplimentare, va oferim cea mai eficienta solutie. Citeşte mai mult...

   Inregistrare Domenii - va usuram activitatea indeplinind in numele dvs toate formalitatile necesare inregistrarii domeniului pe care il doriti.

   Planificarea resurselor, ce cuprinde

      - Planificarea interna in cadrul unei societati

      - Integrarea atributiilor departamentului de resurse umane, ca factor de decizie pentru organizarea personalului

      - Principii “task management” - organizator intern.

   Management in relatia cu clientii – prin planificarea etapelor de comunicare sau dezvoltare care implica un client si organizarea sectorului de accounting.