Parteneri

M@xNet
Centru calculatoare
MATRIX
computers & accessories
Printex-Service
Servicii imprimante
CNSM
Confederaţia Sindicatelor din Moldova

Servicii informatice

   Solutiile oferite de companie asigura servicii de analiza si administrare pentru retele de calculatoare si echipamente de tip server.

Retele calculatoare

   Datorita evolutiei rapide a tehnologiilor, numarul companiilor care prefera transferul de informatie prin intermediul unei retele structurate este in continua crestere.

   Compania noastra vine in ajutorul dvs. cu echipamente performante pentru implementarea unei astfel de retele. In functie de nevoile dvs., putem construi o arhitectura bazata pe o tehnologie wirelesss sau utilizand cablaj de cupru.

Administrare servere

   Pentru a organiza un flux de lucru mai eficient pentru angajati, companiile apeleaza la echipamente de tip server pentru uz intern, echipamente dedicate automatizarii proceselor tehnologice.

   Astfel de servere pot fi de tip:

  • Router sau firewall pentru a intretine conexiunea locala la reteaua Internet;
  • SMTP, IMAP sau POP pentru a utiliza un server de email propriu;
  • Web sau FTP pentru a sustine si a actualiza un portal;
  • Samba sau MySQL pentru a centraliza si a stoca informatiile utilizate de catre angajati.

Suport tehnic

   Personalul IT-db specializati in acordarea suportului tehnic poate oferi asistenta atat prin email, cat si telefonic pentru identificarea si rezolvarea problemelor ce pot aparea.

   Incepand de la activitati minore, precum configurarea unui email de client, si terminand cu diagnosticarea unei latente survenite din efectuarea unei comenzi comerciale cu parametrii eronati, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii si asistenta tehnica.

Servicii de audit

   Un proces de audit elimina posibilele probleme in sistemele de securitate sau in fluxul de lucru al unui mediu - fie compus din echipamente de tip desktop, fie survenite din erori umane. Pachetele de audit sunt oferite pe mai multe sectoare:

  1. Siguranta si securitatea retelelor.
  2. Securitate unei aplicatii web.
  3. Fluxul de lucru si organizarea interna in cadrul unei organizatii.